HJØRRING KØRESKOLE

Hjørring Køreskole betingelser:

Betalinger
Du modtager første gang du er til teori en faktura på halvdelen af beløbet for lovpakken. Den næstsidste teorigang modtager du en faktura på anden del af lovpakken.
Inden køreprøven skal der være afregnet for eventuelle ekstra lektioner, ellers vil køreprøven blive aflyst og der vil påløbe udgifter til et ekstra prøvegebyr og leje af bil til køreprøven.

Bookede køretimer:
Når du har aftalt med din kørelærer hvornår du skal køre, vil du modtage en mail hvor aftalen er beskrevet. Derudover vil du modtage sms på dagen hvor du skal køre. Det er din egen opgave at holde øje med og notere i din kalender hvor og hvornår vi skal køre.
Hvis du er syg skal du hurtigst muligt afbooke din køretid, og senest 24 timer før. Ellers vil du stadig skulle betale for timerne.
Bemærk at du ikke skal møde op til køretimer hvis du er syg og smitter!

Skulle du vælge en anden køreskole
Der kan være mange grunde til at skulle vælge en anden køreskole under forløbet, flytning, sygdom eller lignende.
Du skal være opmærksom på at såfremt du vælger at skifte køreskole, så vil du blive afregnet for de enkelte lektioner og dit køb af en samlet "Lovpakke" bortfalder.

Pause/afbrydelse af forløb
Skulle du undervejs komme ud for at det er nødvendigt at holde en pause i dit forløb eller helt at afbryde dit forløb. Så skal du være opmærksom på at de allerede brugte timer afregnes jvf. listepris.
Når du køber en Lovpakke, så er den en del af et forløb og hvis du stopper midt i forløbet, så er det ikke længere en del af en pakke.
Hvis du af den ene eller anden grund stopper med at komme til teori eller kørelektioner, og vi ikke hører fra dig i en periode på en måned. Så er du ikke længere indmeldt på køreskolen og dine betalinger kan ikke længere refunderes.